Anna Anka har varit en svensk jultradition i år

Det talas fortfarande hej vilt om Anna Anka. Ju närmare julen vi kommer, ju mer skrivs det. Det går inte att förneka att hon har blivit en del av den svenska folksjälen. Det finns nog ingen i vårt avlånga land som inte yttrat hennes namn under höstens gång. Oavsett om de följt henne på tv eller inte. Någonstans spelar det ingen roll att hon får elaka kommentarer om att hela Sverige hånar henne eller att hon är patetisk, hon har lyckats bli känd. Och från att ha varit en kaxig hemmafru i Hollywood kommer hon till julafton att ha provecerat oss så totalt att hon till och med hamnar på julmenyn. Tänk att få, sätta på TV3, 15:00 nu på torsdag.

Men på sätt och vis har hon varit del av den svenska jultraditionen länge. Eller påminner hon inte om Kalles kompis Djungelns pajas? Om inte annat är hon lite av medias pajas 2009. Apapapappapapapparaja



Kommentarer
Postat av: Ellis

Blä jag tål henne inte! :O

2009-12-22 @ 02:07:33
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Lizzy

"Del av den svenska folksjälen" haha nej, det tar jag mig friheten att bestämt förneka. Själv har jag fortfarande aldrig kollat på ett enda program som hon har varit med i, bara läst Newsmillartikeln och följt din besatthet här på bloggen ;) Hur många Anka-inlägg har du skrivit nu egentligen? Är du lite kär Emelie? hehe

2009-12-22 @ 08:27:41
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja men min tes om att du yttrat hennes namn består;) nej, jag är inte kär, haha, men jag är fascinerad av sådana här mediefenomen. Kanske att jag planerar en egen tripp till toppen av mediebruset?

2009-12-22 @ 08:47:51
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Kadri

jag tror faktiskt att jag håppar över Ankan i år. Det har blivit för mycket av henne känns det som.

2009-12-22 @ 09:49:09
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Petter-Nicklas

Jag älskar den kvinnan. Hon vet verkligen hur man ska spela på strängarna.



sv: Ja, vi kan väl säga att great minds think alike? Och så hoppas jag att några av mina läsare fick upp ögonen för din fantastiska blogg.

2009-12-22 @ 10:58:56
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Jag har yppat John Ausonius namn också (lasermannen), till och med läst en hel bok om honom. Jag hoppas verkligen att det inte gör honom till en del av den svenska folksjälen.

2009-12-22 @ 21:53:37
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Att jämföra en medieprofil med en brottsling är nog inte precis vad jag hade i åtanke när jag sa att "alla har yttrat hennes namn". Att en medieprofil blir en stor snackis under en höst är ett annat fenomen än om en brottsling blir det. Att hon är del av svenska folksjälen menar jag mer på skämt:) Men det kanske är dit hon är på väg?

2009-12-23 @ 00:00:19
URL: http://fageln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik