Söker dig tjej som tänker på sex och är lite vild och vågad.

Det här med Internetdejting har inte undgått någon. Plötsligt behöver man inte stå med rinnande svett under armhålorna och ett hjärta som slår 200 slag per sekund och titta in i den snygga killen eller tjejens ögon på krogen. Ögonen blinkar okontrollerat, benen känns som att de kommer ge vika när som helst. Och när man tillslut lyckas öppna munnen känns den så torr att man knappt kan stamma fram ett h..e..e...e..j. Och då har den snygga killen eller tjejen redan vandrat vidare och dricker öl med någon som är lite snyggare, lite coolare och lite modigare än dig. Nej, nu behöver man inte skämma ut sig på krogen, nu kan man ta modet och säga hej på Internet. På Internet är allt möjligt idag. Där kan du skriva den vackraste, mest romantiska och äventyrliga personbeskrivningen i världen. Du kan framstå som perfekt. Men sen finns det vissa som har tagit steget ifrån både att ragga på krogen och på nätet. De här människorna raggar direkt på gatan. De hänger upp små uppmanande lappar där det står att de letar efter en tjej som tänker mycket på sex. Inget trassel med armsvett, inget krav på flashiga skriftliga presentationer på nätet. Särskilt bra är det att slippa ta första initiativet om mna själv är blyg. Kort och gott. Ring mig. Om jag hade modet skulle jag själv vilja ringa upp den här personen och se om det faktiskt fungerar. Men tyvärr har jag telefonskräck..

(bilden är tagen på Regeringsgatan i Stockholm)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ser verkligen ut som en tjej har skrivit lappen,



säkert ettt gäng tjejer som driver med en manlig vän

2009-12-15 @ 10:04:07
Postat av: M

klockren snubbe. (eller tjej)



Jag klipper dig gärna! om du vågar det?!?!

vi ses på lördag :)

2009-12-15 @ 12:29:02
URL: http://mmmica.blogg.se/
Postat av: NuYu

Hahaha, underbart! Men som de säger, det som ut som en tjej skrivit det.

2009-12-15 @ 17:42:24
URL: http://skymningsbloggen.wordpress.com/
Postat av: Emelie

Om det nu är så.. Är det inte otroligt underligt att det går att se på en skrivstil om det är en tjej eller kille som skrivit det? Det kan ju inte vara ett biologiskt drag precis... Lär vi oss att skriva "tjejigt" eller "killigt" som barn då eller?

2009-12-15 @ 18:10:08
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Men nu är ni väl en aning heteronormativa här! ;) Tjejer kan väl också söka kvinnligt sällskap?



Och ja jag minns på lågstadiet hur tjejerna medvetet ansträngde sig för att skriva så att det såg "fint" ut. Jag tror inte att det ingår i den manliga könsrollen att eftersträva det. En kille som försöker stajla med att skriva tjusigt blir förmodligen bara bestraffad med epiteten "fjolla". Men vilka var det som behärskade förmågan att skriva snoffsigt på 1500-talet? (ja det könet som hade tillgång till utbildning såklart och inte var det kvinnor).

2009-12-15 @ 18:40:38
URL: http://lizzey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik