Frys aldrig mer om brösten!

En ny uppfinning från Japan möjliggör datorn att värma dina bröst. Allt måste tydligen finnas på USB nu för tiden. Jag kan inte själv komma ihåg att jag någonsin frusit om bara brösten... Men kanske finns det någon där ute som har det problemet. Tillverkaren Thanko kanske har anställda som lider av frusna bröst? Då är det bara att fynda. Bröstvärmarna vara i ett halvår.

Mer på: http://www.aftonbladet.se/pryl/article6080456.ab


Kommentarer
Postat av: Lena

Haha ofta man fryser om brösten liksom. Uppfinn sånna där till fötterna ist!

2009-11-08 @ 12:28:50
Postat av: Emelie

Ja! Eller till händerna!! Hur många gånger har man inte kommit in från kylan och varit så pass stel av kyla att man inte alls kunnat använda tangentbordet? Det vore ju perfekt! Eftersom USB:n ändå sitter ihop med datorn:)

2009-11-08 @ 19:46:10
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Pappan

Tjaa. Inte helt värdelös kanske. Har tre barn o sett hur mysigt mjölkstockning kan vara. ett försök att rätta detta är ju att försöka värma det området så det kanske går lättare med amningen.. men vad vet jag :-)

2009-11-10 @ 19:25:30
Postat av: Emelie

Det är antagligen sant som du säger- och kanske var det tillverkarnas avsikt från början bara det att Aftonbladet väljer att inte berätta det. Mjölkstockning låter inte så härligt nej... Om det här kan hjälpa så är det definitivt en vettig uppfinning. Tack för att du delade med dig av tanken. Och hoppas att ni med hjälp av uppfinning slipper fler mjölkstockningar framöver:)

2009-11-10 @ 23:50:38
URL: http://fageln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik