Och Sveriges favorit Anka är...

TV3 berättade tidigare i veckan att de planerar att utmana SVT och Kalle Anka på julafton genom att sända "Anna Anka och hennes vänner" på samma klockslag. Enligt Aftonbladets läsare väljer 9 av 10 den traditionella Kalle Anka på julafton. Men en del människor känner att det skulle vara skoj att ge Anna en chans, Kalle Anka har man ju redan sett.

Härligt med nytänkande människor i Sverige! Som jag skrev tidigare i veckan så tycker jag att det ska bli jätte roligt att se TV-tittarstatistiken sen på juldagen. Är sanningen den att många svenskar inte vågar erkänna vilken Anka de håller närmast hjärtat när de tillfrågas av Aftonbladet, men att de sen nyfiket zappar över till TV3 när det verkligen gäller på julafton? Vi får väl se om traditionen består i allas hem i år. Jag blir allt mer sugen på att bryta traditioner och äta risgrynsgröt medan jag spanar in Anna Anka i sin lyxvilla i Hollywood.

Läs hela artikeln på: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6111413.ab


Kommentarer
Postat av: Lizzy

Jag tror att läsare av Aftonbladet är överrepresenterade bland personer som kan tänka sig att se Anna Anka på julafton ärligt talat...

2009-11-12 @ 20:46:06
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men de kanske vill framstå som mer traditionella än vad de faktiskt är ändå? Jag vill tro att det ska bli lyckat. Kalle har regerat julen sedan 1960, det är ju roligt att någon vågar utmana honom.

2009-11-12 @ 23:34:09
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Eller så kanske inte julen ska handla om att kolla på tv ;)

2009-11-13 @ 13:12:04
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Tess

kul inlägg! Jag sätter nog igång ett avsnitt av DH istället hehe..

2009-11-13 @ 14:48:50
URL: http://tessharkul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik