Är alla män omskurna i USA?

En tjej är rädd för att se hennes nya pojkvän naken. Han är nämligen inte omskuren. Nu vill hon fråga Tyra Banks och hennes frågepanel vad hon kan förvänta sig första gången de ska ha sex. Hon är rädd att hon kommer att bli totalt chokad av hur det ser ut. 

"Hur många av er har sett en kille som inte är omskuren?" frågar Tyra publiken. Ett fåtal räcker upp handen.

"Många tjejer ogillar killar som inte är omskurna. Det är smutsigt. Och sen ser det fult ut." Menar några i panelen på Tyra Banks Show. Sen rekommenderar de att hon borde google "icke omskuren". Tjejen hade alltså aldrig sett en bild på snopp med förhud.

Jag kommer ihåg att en liknande konversation uppstod på ett avsnitt av Sex and the City. Det var enbart Samantha, om jag inte minns helt fel, som hade hamnat i säng med en kille som INTE var omskuren. Jag förstår om det beror på religion, men det finns ju väldigt många olika religioner i USA. Så min fråga blir alltså... Är alla män i USA omskurna av någon hemlig anledning som ja inte känner till? Eller är det bara en bild som media vill ge mig?


Kommentarer
Postat av: Lizzy

Jag har också sett det sex & city avsnittet och jag har för mig att de påstår att 80% av new york-männen är omskurna (nej jag litar inte på sex & city statistik men de sa så :P hehe)

2009-10-19 @ 17:05:56
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Ewa

Läs på Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcision



Mer specifikt avsnittet "Non-religious circumcision in the English-speaking world".

2009-10-23 @ 08:09:05
URL: http://queenofspadina.blogspot.com
Postat av: Emelie

Såg tipset först nu. Tack för länken! Nu känns det som att man har lite mer koll:)

2009-10-30 @ 00:04:56
URL: http://fageln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik