Lugna Lördagskväll

Idag lagade jag och min käraste lasagne för första gången i mitt liv! Och tänka sig att det blev jätte gott dessutom. Jag är så van vid lasagne som är halvfabrikat och affärsköpt att jag aldrig hade kunnat föreställa mig att något så enkelt kunde vara så gott. Men det är ju så ibland, när man inte får vissa maträtter hemma under uppväxten så vänjer man sig inte. Som fisk tex, som mamma är "allergisk" mot, det är också något jag har väldigt svårt för eftersom jag aldrig har fått det hemma.
Men nu är man äldre och klokare, och nu är det dags att testa nya spännande rätter!

Men jag tror att sill på midsommar får vänta några år till...


Bloggvärlden

Är det en hype eller är det framtiden?
Jag har alltid älskat att skriva, så att skriva i en blogg blir precis som att skriva i en dagbok med folk som konstant tjuvtittar på ens djupaste hemligheter? Samtidigt är det ett forum för diskussion, ett alternativt sätt att se på världen och kommunicera med varandra, möjligheten för den ensamma lilla individen att bli så stor så stor och stå upp emot de jättar som styr världen. "Hear my roar!" 

Så detta är alltså vad det känns som att stå öga mot öga med demokratin? Detta är vad det känns som att ta yttrandefriheten i hand och säga allt som flyger igenom mitt huvud? Efter alla års kämpande för rättvisa av så många olika människor är detta alltså resultatet? Härligt nog, så känns det faktiskt ganska bra.

Så vad har jag för några upplysande tankar och upplevelser att dela med världen?
Jag har ont i lilltån och jag längtar efter helgen:) Får se om jag framöver har något mer revolutionerande som jag känner att omvärlden har nytta av att ta till sig...

RSS 2.0
Media och Journalistik