Storebror Google utmanar Spotify. Nu kan Google se allt.

Ibland känns det som att hela världen styrs av Google. Google vet allt om oss. Och Google vet allt om världen. Google har fakta om alla små mikromolekyler i rymden, utrotningshotade insekter i regnskogen, politiska partiers agendor och lite smått och gott om jordens alla människor. Jag finns på Google. Du finns på Google. Så fort som ens namn registreras någonstans på Internet så PANG! Då dyker det upp på Google. Min och Kristins C-uppsats handlade om att Google i modern tid kan ses som Gud.

Google ska vara störst och bäst på allt. Därför passar det sig inte att Spotify ligger högst upp på musikfronten. Tjänsten, som troligtvis kommer att heta Google Audio, kommer att lanseras i Hollywood på onsdag i nästa vecka. På Google Audio kommer man att kunna streama musik och köpa ljudspår om man så önskar. Musiktjänsterna Lala, iLike och MySpace sammarbetar med Guden Google.

Så inom kort kanske hela ens musiksmak också kommer att finnas sökbar på Google? I jakten på att karlägga varje personlighetsdrag av varje person på jorden. Storebror ser dig.
Mer på: http://www.aftonbladet.se/pryl/article5996391.ab

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-10-22 @ 13:45:44
Postat av: Anonym

2009-10-22 @ 15:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik