Dagens viktigaste nyhet

"Färjan"-Håkan träffades i huvudet av en kokosnöt under inspelningen av sin nya tv-show "Håkans bar". Han bor under inspelandet av programmet i Thailand där kokosnötter finns lite överallt. Och en av alla dessa kokosnötter beslöt sig för att falla ner på Håkans huvud, från 20 meter upp. Som tur var var det en liten kokosnöt, ungefär lika stor som en tennisboll, så Håkan överlevde. Människor dör årligen av fallande kokosnötter som kan bli upp till 3kg tunga.

Och trots att människor dör varje år så uppmärksammas inte det i media. Men när Färjan-Håkan får en bula då uppmärksammas det direkt. Om inget annat blir det här till PR för hans nya program. "Håkan riskerar livet för vår underhållnings skull". Men bortsett från det är det här ett sådant fall som jag ifrågasätter huruvida det är en viktig nyhet eller inte. Men tidningarna behöver läsare, och visst intresserar sig folk för sådant här. Lite. Eller?


Kommentarer
Postat av: Lizzy

Jepp det är en vanligare dödsorsak än att bli dödad av en haj, men vad hamnar troligast i tidningarna? ;)

2009-12-30 @ 16:50:43
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Namn: Namn:

hehe. hur ofta tror du att istappar, som årligen dödar någon person på söder, rapporteras om i Thailand. det är väl alla personers skräck, att bli dödad av en istapp från stupröret på Swedenborgsgatan. inte en speciellt heroisk död.

2009-12-31 @ 00:16:29
URL: http://URL/Bloggadress:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik