TopMans underbart roliga T-shirtar

Jag sprang runt i stan idag när jag plötsligt skymtade massa färgglada T-shirtar inne på TopMan. Jag gick runt där inne i typ 20 minuter och bara skrattade för mig själv. De var så klockrena! Även fast jag själv inser nu i efterhand att min humor nog är ganska låg. Och att personalen som såg mig gå runt där, skrattandes, och fota deras tröjor bergis måste ha tyckt att jag såg ganska dum ut:)

Dave was adopted
Den här var ju ganska hemsk egentligen... haha, men jag har väl ganska låg humor antar jagNostalgi

Idag klev jag av bussen vid Järla station. Jag vandrade upp för den allt för branta backen på andra sidan vägen. Sakta, sakta kunde jag skymma Nacka Gymnasium där uppe. Solen sken och utanför satt människor uppraddade längst bänkar och njöt av varenda stråle. De satt där precis som vi en gång gjorde. Njöt av en håltimma som alltid kändes lika välkommen när solen skymtade fram bakom molnen på vårkanten. När jag trädde in genom skolans portar greps jag av något av en panikkänsla. Tre år spenderade vi i den byggnaden. Tre år var detta vår vardag. Cafeterian såg ut precis som vanligt. Bord utspridda varsom och lata elever som skolkade från lektioner och satt och spelade kort. Kort som så ofta underhöll oss på rasterna. Uppför trappan och iväg från cafeterian. Idag stannade jag inte kvar där uppe på balkongen och spanade ut efter alla människor jag kände. Det finns inte någon kvar. Men jag minndes så tydligt alla eviga diskussioner som man haft lutandes över det där räcket med vänner och bekanta, alltid redo att vinka lite glatt när någon man kände gick förbi där nere. Idag gick jag vidare och in i korridoren. Bort mot en gammal lärare som lovat hjälpa oss med vår c-uppsats. Ett nostalgiskt möte på en nostalgisk plats. Ibland kan jag längta tillbaka så otroligt... Men samtidigt känns det skönt att kommit en bit därifrån och brutit mot den mekaniska vardagen som gymnasieschemat erbjöd. Det var ändå med ett leende som jag senare lämnade skolan. Ett leende för alla underbara minnen. Men även ett leende för allt som finns i nuet och för de människor jag lyckats behålla i mitt liv sen den dagen vi med mössor på huvudet och champange i glasen lyckliga sprang ut från skolan för sommaren en sista gång...


Efter lite detektivarbete...

...Visar det sig dock att tidningen överdriver (Lokaltidningen Mitt i Kungsholmen från tisdag 21 April 2009), Och de har öppet som vanligt för kareoke ikväll!! Lycka! Så där kan ni finna mig om ni vill mig något.

Förutsatt att Starbar själva inte ljuger nu bara för att få dit oss det vill säga... Men några sådana konspirationstankar har jag icke!

En mörk dag i Stockholms historia...

... Och tomma onsdagar för mig...


<3 <3 <3


Tycker om dig såååååååå mycket!!!!!

Nu vaknar vi upp ur våra iden

Stockholm omvandlas på våren när solen börjar skina. Efter en mörk och kall vinter där gatorna legat öde och parkbänkarna stått toma börjar plötsligt människoskratt att höras igen. Långsamt kastas vinterjackor, mössor och vantar av. Långsamt börjar vi röra oss utomhus igen. När man går omkring på stan känns det inte längre kusligt öde utan nästan på gränsen till överbefolkat. Par går och håller hårt om varandra, nykläckta barn skjuts nyfikna runt i nyinköpta barnvagnar, lite äldre barn springer stolt runt med sommarens nyaste glassar i händerna och tappra människor drar på sig tracksuiten och joggar svettigt runt i solen. Ensamma promenadstigar blir promenerade på, uteserveringar får servera, stilla gungor får gunga och dammiga solglasögon blir avdammade och medtagna ut i solen igen. Det känns som att hela staden har vaknat till liv. Människor har vågat sig ut ur sina iden och kommar hungrigt ut i jakt på upplevelser.

Och jag- på våren känner jag mig mer levande än någonsin. Efter att ha legat och sovit hela vintern kommer jag inte att behöva någon mer sömn fören de första höstbladen faller mot marken. Men det är långt, långt kvar tills dess.

Nu är jag vaken, nu börjar livet på nytt.Underbara Påsk, Underbara Källan

Det är obeskrivligt avslappnande att komma ut till landet i några dagar. Det känns som att fly verkligheten och alla måsten och bara njuta. Nu känner jag mig utvilad och varm inombords. Det hjälpte naturligtvis även att solen sken i timmar och att jag fick möjlighet att ligga och suga in mig varenda solstråle en hel eftermiddag- helt oslagbart!
Och vad vore en påsk utan familj, godis och gott vin? Ibland finns det inget bättre än familjetraditioner...


Promenix

Jag är så lycklig att temperaturen långsamt men säkert börja att stiga. Jag är så lycklig att det plötsligt är bekvämt att vara ute i friska luften igen. Äntligen får jag promenera runt igen och njuta av enskilda solstrålar som lyckas tränga sig igenom det eviga molntäcket som legat över oss under vinterhalvåret. Se hur människor börjar ta sig ur sina iden som de legat och gömt sig i de senaste månaderna. Köpa en av de nya gb-glassarna och inte frysa till is av att äta den utomhus. Sätta på sig en blommig och somrig klänning, ett par stora solglasögon och umgås med vänner ute i det gröna igen.


Vi går mot sommar,
och jag,
jag bara går omkring på promenad och njuter :)

Här sitter jag på en sten vid Norr Mälarstrand i lördags och solar för första gången i år,
som del av en tre timmars promenad med mig själv runt vackra Kungsholmen

Diamant, sten eller plast?

Hmm, tänk att en gele godisbit nästan ser ut som en sten eller någon sorts plastleksak... Man blir ju lite fundersam på vad den egentligen kan tänkas innehålla? Måste vara en massa naturliga ting direkt från skogen tror jag!


Hur vågar folk (jag) egentligen stoppa i mig sådant  här...?

Älskade hatade godis

Varje helg proppar man i sig godis, kakor och glass så att man nästan spricker. Varje måndag tänker man att "nej nu ska jag verkligen skärpa mig! Ingen skräpmat för mig fören nästa helg!" Och det låter så himla enkelt. Det känns så självklart att det ska gå. Men när man sedan sitter och arbetar på ett företag där påskäggen står uppraddade som små trofféer är det inte längre lika självklart att det kommer att gå. Alla de underbara små chokladäggen ligger där och suktar en. Man liksom känner i hela kroppen att man bara m.å.s.t.e. ta en liten bit; bara ett litet ägg; inget mer- jag lovar!

Men det blir inte ett ägg... Det blir inte två... Utan det blir en massa massa ägg så att det inte ens går att räkna längre...

Usch! Nu tar jag en banan... Jag ska lura mitt samvete att mättnadskänslan beror på denna nyttiga, naturliga, sockerfria frukt och inget annat...


RSS 2.0
Media och Journalistik