Djävulska myggor!

I natt vaknade jag klockan 4 på morgonen av att jag hysteriskt kliade sönder alla myggbett på kroppen i sömnen. Det är som tortyr. Det blir värre om man ger in och kliar tillbaka men att inte röra dem är obeskrivligt obehagligt också. Jag upptäckte ett stort, gigantiskt, jätte bett under min högra fot. Det har varit pest och pina att gå idag. Och jag har bestämt mig för att inte skaffa busskort fören början av augusti, så jag tvingades gå en hel del. Och ju mer jag gick, ju mer kliade det och ju ondare gjorde det.

Jag har dock hittat en lindring till alla dessa problem! I natt när jag vaknade upp sprang jag runt lägenheten som en galning i mörkret och letade efter insektsbettssalva. Men det fanns ingen att hitta! Då hittade jag en burk Tiger Balsam dolt längst in i en låda. Jag smetade flitigt in mig och vips- allt kliande avtog, nästan direkt! Och jag kunde sova sött resten av natten. Enda sen dess går jag inte långt ifrån min Tiger Balsam burk... Min bästa vän i sommar kanske?


http://www.tigerbalsam.se/

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Jag har också på tigerbalsam men tycker inte att det funkar så bra som jag hade önskat. Men svullnaden på min hand är så sjuk så jag ska pröva köpa allergitabletter på apoteket idag. Enligt min googling ska det tydligen funka om man är överkänslig för myggbett.

2009-07-28 @ 08:38:38
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo jag såg det på Fredriks allergitabletter att det skulle vara bra mot insektsbettsallergi också. Varje år tänker jag att jag ska knalla iväg till en läkare och be om medicin eftersom jag kan bli sjuk av myggbett. Men sen glömmer jag alltid hur hemskt det är under vintern och glömmer därför helt bort att boka det där läkarbesöket. En tjej på jobbet har kortisontabletter hemma som hon fått utskrivna för just myggbett då hon blivit jätte jätte sjuk och behövt åka in akut flera gånger..

Nå ja, hoppas att vanliga allergitabletter funkar också... Du får berätta hur det blir sen!

2009-07-28 @ 09:11:30
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Anonym

bli gärna medlem här :) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=174959



Helt gratis och man kan byta in poängen man tjänat ihop mot presentkort!

2009-07-28 @ 09:36:36
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Tyvärr funkade det inte :( Min hand ser faktiskt värre ut nu än på bilden på bloggen. Man ser typ inte mina knogar, känns som om jag har drabbats av elefantsjukan :P



Men jag ringde sjukvårdsrådgivnigen och sköterskan sa att jag skulle pröva hydrokortisonsalva.

2009-07-28 @ 17:34:18
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

usch vad jobbigt :( fan alltså att man ska kunna bli så dålig av ett myggbett... medan andra inte ens blir bitna till att börja med! Orättvisor, orättvisor!

2009-07-29 @ 10:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik