Det handlar om storleken på paketet

Mikael Persbrandt har tagit en kalsong för den välhängda mannen till Sverige. Han satsar nu på att bli affärsman. Boxerkalsongen har en speciell påse som snörs runt könet. Den heter Frigokalsongen. Det handlar inte om en motsvarighet till en push-up bh utan snarare om bekvämlighet för att det inte ska bli för trångt där nere menar Persbrandt som själv använder kalsongen varje dag. TWILFT kommer att börja sälja en begränsad upplaga av signerade kalsonger den 2 november. Den perfekta julklappen?
Mer på: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5965615.ab

Det här påminner mig om när Enrique Igleasias lanserade kondomen för män med litet paket. Han uttalade sig om att storleken inte avgör mannen och kunde därför med rak rygg berätta om sin mindre penis. Många såg honom då som ödmjuk. Men Persbrandt hoppas att ses som... macho? En mackoman med stor kuk som kommer skänka delar av inkomsterna till välgörenhet. What a man.

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Ja han tänker väl att det ska göra alla tanter ännu mer kåta på honom och därmed öka försäljningsintäkterna ;)

2009-10-16 @ 09:46:13
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Mmm, en Persbrandt med snörning runt sin gigantiska kuk. Jag svettas av upphetsning:) Men pengarna går ju till Välgörenhet (delvis...). Så där kanske fantasier om den perfekta mannen uppstår hos alla tanter.

2009-10-16 @ 10:04:24
URL: http://fageln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik