Dr. Phil är en pervers ful fisk enligt Amerikansk standard

Under inspelningen av Dr. Phils program "House of Judgement" började rykten om sexuella trakasserier att blossa upp. En kvinna menar att Dr. Phil tog henne på brösten. Det följdes av en stämning. För att lära deltagarna i programmet tolerans skickade TV psykologen en naken man till huset, trots att han sa till deltagarna att det skulle vara en tårta som var på ingång:
– I stället kom en spritt språngande naken man in i huset. Han började ta på sig själv, smeka sitt könsorgan och satte sig sedan hos oss vid bordet. 
Mer om allas älskling Dr.Phil på: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5960493.ab

Men frågan är så klart om det inte bara är folk som stormar mot Dr. Phil för att få uppmärksamhet. Jag har alltid varit lite skeptisk till mannen och hans talang. MEN att han skulle vara någon pervers gubbe vet jag inte. Med stor sannolikhet råkade han komma åt någons bröst och hon såg chansen att tjäna pengar. På samma sätt tror jag aldrig att människor i Sverige skulle storma mot att en naken man kom in i rummet. Nakenhet är väl trots allt naturligt? Då ligger nog problemet snarare i att USA är ett land där ALLA är rädda för att bli stämda för minsta lilla och människor lever efter kristna värderingar som avskyr nakenhet och onani. Jag vet inte så mycket om Dr. Phil. MEN i detta fall tror jag faktiskt mer på att det är USAs snedvridna bild av verkligheten än hans perversa handlande som skapar rubriker.

http://www.drphil.com/


Kommentarer
Postat av: Lizzy

Såg via mitt kära bloglovin att du försökt lägga upp en länk till dem i inlägget. Du måste trycka på html när du ska skriva inlägget och klistra in koden där (om du inte redan listat ut det).

2009-10-16 @ 11:24:29
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jo jag vet:) Men de sa att för att registerera skulle man lägga upp i ett inlägg först för att identifiera bloggen. Helt blond är jag inte ;)

2009-10-16 @ 11:27:29
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Yes det vet jag och det var det jag menade också :P Gör du som jag skrev så står det "följ min blogg med bloglovin" i inlägget och bloglovin registrerar att du lagt upp länken. Menar du att det funkade att klistra in direkt i inlägget istället?

2009-10-16 @ 11:37:12
URL: http://lizzey.blogg.se/
Postat av: Emelie

Aha, haha, nu fattar jag vad du menar :)

Ja det funkade. Men jag tog bort inlägget och la bara till knappen i sidmenyn:) Så jag är väl lite blond ändå... tack för omtanken!

2009-10-16 @ 12:05:02
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: Lizzy

Hehe :P Men nu när du är aktiv på bloglovin så tycker jag att du ska ta och följa min blogg ;) Det är ju jag som är din trogna 1 prenumerant via bloglovin så hehe.

2009-10-16 @ 12:13:25
URL: http://lizzey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik