Kampanjen "hata alla vargar" fortsätter

En varg i Skåne har dödat 17 får. Nu varnas allmänheten.
– Vi vet att när vargen väl fått blodad tand, så ökar risken för att den river fler djur, säger Nils Carlsson, rovdjursansvarig på länsstyrelsen i Skåne till SVT Sydnytt.

Är det som så att alla vargar i Sverige plötsligt fått för sig att bli extra ondskefulla och skrämma människor? Eller beror all denna uppmärksamhet på att Aftonbladet har hittat en artikelserie som tycks väcka stor uppmärksamhet? Jag tror på det sistnämnda.

"Förra veckan rapporterade Aftonbladet om en varg som strök omkring i Möklinta i Västmanland. Vargen hade blanda annat dödat en hund och på Möklinta socknens hemsida varnade man för att låta barnen gå ut ensamma."

Ja, de skryter ju själva med att de gör det. Varför vill Aftonbladet plötsligt att vi ska hata vargarna?

Mer om nyheten här


Kommentarer
Postat av: Jinge

Och vilket jävla bildval de gjorde!?



Idioter!

2009-10-31 @ 11:00:58
URL: http://jinge.se
Postat av: Emelie

Ja verkligen! Ondskan själv...

2009-10-31 @ 11:02:53
URL: http://fageln.blogg.se/
Postat av: mj

bra de etablera en stamm där å och en i stor sthlm, här i mellan sverige är dom så vanliga och ska utökas ,men det skrivs det inget om

2009-10-31 @ 12:36:55
Postat av: Lizzy

Haha det var ju bland det dummaste "expert"-uttalandet jag hört på länge. Va? Menar du att rovdjur tycker om att döda andra djur? För övrigt så käkar inte vargar så ofta, en gång i veckan har de behov av. Så att de skulle få för sig att döda fler djur tycker jag bara är idiotiskt det med. Varför skulle de slösa energi på att döda djur som de inte kommer att äta?



De vill sprida varghat för att det är lätt att spä på den rädsla som finns. Rädsla säljer. Och för att det är ett aktuellt ämne i och med att vår idiotiska regering har köpt varghatet och vill begränsa vargstammen.

2009-10-31 @ 14:52:51
URL: http://lizzey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik