Äntligen paradis, nakenhet och sex

Ikväll kl 22:00 börjar Paradise Hotel att sändas på TV6 igen. Vi var många som grät en tår när programmet tog uppehåll över julledigheten. Lite av vardagsspänningen försvann. Men idag vänder det. Idag är programmet tillbaka. Reklamerna som sänts på TV6 visar på kommande bråk mellan Rami och Stefan, otrohet när Cimon går bakom ryggen på Greta och ligger med den nya tjejen Dali, och så en strippshow från husets alla tjejer.

"Storbråk, kaos & tårar när välkomstfest spårar ur" står det på TV6 hemsida. En rubrik som självklart skapar ännu mer törst efter dagens avsnitt. Och redan på tisdag kväll är det en ny parcermoni. TV6 redaktion önskar oss välkomna tillbaka till paradiset. Nu får vi dessutom njuta av dubbelavsnitt.

Jag läser i Aftonbladet att Paradise Hotel finns med som en av "Missarna man minns" från 2009. Vem är det som har rätt att utse ett program till en miss? Enligt tittarsiffror från MMS var det över 200 000 svenskar som såg programmet sista veckan innan jul. Det är inte skyhöga tittarsiffror, men det är ändå höga tittarsiffror. I en omröstning som tidningen håller i just nu är det 8,2% av de människors som svarat som anser att Paradise Hotel är förra årets största TV-miss. Jag är givetvis inte en av dem. Kan inte tidningarna istället skriva en artikel om underhållningsvärdet som är fenomenet reality-TV. Jag vet som ett faktum att jag inte är själv om att tycka om programmet. Vem var det som utsåg Aftonbladet till experter på hög och låg kultur/ succe och miss?

Aftonbladets ord om Paradise Hotel: "Dokusåpa där man hällde i tequila i ungdomar så att de skulle ha sex med varandra. Bara så billigt." Låter det som objektiv journalistik?


Kommentarer
Postat av: Daniel

Aldrig sett programet så svårt att uttala sej!!

2010-01-04 @ 21:33:57
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Veronica

Tycker som du..oj vad jag längtat efter efter programmet. Hoppas inte det är nå mer uppehåll nu. Man blir ju lite beroende..haha..

2010-01-04 @ 23:36:21
URL: http://sumbomskan.blogspot.com/
Postat av: sar

men är ju precis de är tycker tv6 utnyttjar ungdomarna

2010-01-05 @ 00:04:50
URL: http://lingonknopp.devote.se
Postat av: sara

nu förstår jag:)

kanske ska läsa artikeln först..visst vart det en miss men ingen miss på det sättet som aftonbaldet beskriver det...

men aftonbladet har väl aldrig direkt varit ngn tillförlitlig tidning...för flera år sedan gillade jag aftonbladet nu känns det bara som de vill sälja lösnummer och är själa riktiga media horor..men vem vet hur de tänker?

2010-01-06 @ 19:00:59
URL: http://lingonknopp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Media och Journalistik